Jedilni list

Predjedi

1.Mesni spomladanski zavitki
2.Zelenjavni spomladanski zavitki
3.Ocvrti chips
4.Ocvrti šampinjoni
5.Ocvrte piščančje kroglice
6.Ocvrti rakci
7.Ocvrti sladki krompir
8.Rakovi žlikrofi
9.Pečeni Baozi

Juhe

11.Kislo pekoča juha
12.Zelenjavna juha
13.Juha z bambusom in gobami
14.Koruzna juha
15.Paradižnikova juha z rakci
16.Juha s tofujem in rakci
17.Kumarična juha z jajci
18.Hundun juha

Glavne jedi

21.Pražen riž z zelenjavo
22.Pražen riž s piščancem
23.Pražen riž z govedino
24.Pražen riž z rakci
25.Pražen riž na yangzhouški način
31.Praženi riževi rezanci z zelenjavo
32.Praženi riževi rezanci s piščancem
33.Praženi riževi rezanci z govedino
34.Praženi riževi rezanci z rakci
35.Praženi riževi rezanci s hrustljavim piščancem
41.Rezanci na mongolski način
42.Tajski rezanci*
43.Pekingški rezanci*
44.Praženi rezanci s čebulo in poprom
45.Rezanci na Gong Bao način*
51.Praženi rezanci z zelenjavo
52.Praženi rezanci s piščancem
53.Praženi rezanci z govedino
54.Praženi rezanci z rakci
55.Praženi rezanci s hrustljavim piščancem
61.Mongolsko meso s piščancem
62.Mongolsko meso z govedino
63.Mongolski rakci
64.Mongolsko mešano
65.Mongolski lignji
66.Mongolska svinjina
71.Hrustljavi piščanec
72.Hrustljava raca
73.Raca z bambusom in gobami
74.Raca na sečuanski način*
75.Hrustljavi rakci
76.Hrustljavi lignji
81.Sladko kisli piščanec
82.Sladko kisli raki
83.Pikantni piščanec*
84.Piščanec s čebulo in poprom
85.Govedina s čebulo in poprom
86.Raki s čebulo in poprom
90.Gong Bao svinjina*
91.Gong Bao piščanec*
92.Gong Bao govedina*
93.Gong Bao rakci*
94.Piščančji chopsui
95.Piščanec z bambusom in gobami
96.Raki z bambusom in gobami
97.Govedina z bambusom in gobami
98.Govedina s česnom
99.Piščanec s česnom
101.Vegetarijanska jed
102.Tofu z mešano zelenjavo
103.Tofu z rakci
104.Gong Bao Tofu*
19. Žlikrofi s svinjino in kitajskim zeljem
20. Žlikrofi z zelenjavo
019.Goveji žlikrofi
Č20. Žlikrofi S čemažem in svinjino
041.Rezanci v paradižnikovi juhi z rakci
042.Riževi rezanci v kislo pekoči juhi z govedino
043.Pekinški rezanci z gosto rumeno sojino omako

Specialitete

A61.Piščanec na vroči plošči
A62.Govedina na vroči plošči
A63.Rakci na vroči plošči
A64.Mešano meso na vroči plošči
A65.Lignji na vroči plošči
A66. Svinjina na vroči plošči
A72.Raca na kantonški način
A73.Raca z osmimi zakladov*
A81.Pijani piščanec
A82. Jajčevci s tofujem*
(Pikantni kitajski jajčevci s sojinim tofujem v okusni ostrigovi omaki)
A84.Piščanec s čebulo in poprom na vroči plošči
A85.Govedina s čebulo in poprom na vroči plošči
A86.Raki s čebulo in poprom na vroči plošči
A87.Lignji s čebulo in poprom na vroči plošči
B1.Kuhana govedina v začinjeni gosti juhi*
(Mehko goveje meso v brbotajoči gosti juhi s čilijem)
B2.Sladko kisla riba po šandunško
B3.Rakci v začinjeni soli
B4.Mesni trakci na ribji način*
(Svinjina narezana na tanke dolge koščke (trakove) v omaki iz sladke sojine paste)
B5.Govedina po ujgursko
B6.Ocvrti piščančji ražnjiči
B7.Mapuo tofu*
(Sechuanska specialiteta – tofu v močno začinjeni čili omaki)
B8.Piščanec s shacha začimbami
(Priljubljena Shacha omaka je narejena iz sojinega olja, čilija, česna, mlade čebulice, gladkega romba in posušenih rakcev, posebej priljubljena pa je na Tajvanu)
B9.Jajčevci na ribji način*
B10.Pečena svinjina na sičuanski način*
B11.Suho pečena govedina*
B12.Piščanec v omaki črne soje
(Piščanec v omaki narejeni iz japonske črne soje, ki je še posebej hranljiva in bogata z nenasičenimi maščobami)
B13.Praženi brokoli z govedino
B14.Sladko kisla svinjina
B15.Gong Bao piščanec po šandunsko*
B16.Piščanec s curryem
026.Kitajsko zelje starega mojstra

Solate in sladice

SOLATE
A1.Sojini kalčki
A2.Pikantno zelje
A3.Kumarična solata
A4.Paprike, čebule, kumare
A5.Mešana solata
A6.Solata s tofujem
SLADICE
S0.Ocvrto mešano sadje
S0.Ocvrto mešano sadje
S1.Ocvrto mleko
S2.Ocvrti sladoled
S3.Ocvrte banene
S4.Kepica sladoleda
S5.Spomldanski zevitki z rdečo sojino pasto
S6.TangYuan

KOSILO

Ponedeljek
A. Vegetarijanska jed
B. Raca na sečuanski način*
C. Mongolski piščanec
D. Praženi riževi rezanci s hrustljavim piščancem
Torek
A. Praženi rezanci z zelenjavo
B. Mongolski piščanec
C. Hrustljavi piščanec
D. Piščančji chopsui
Sreda
A. Praženi riževi rezanci z zelenjavo
B. Sladko kisli piščanec
C. Piščanec s čebulo in poprom
D. Gong Bao piščanec
Četrtek
A. Tofu z mešano zelenjavo
B. Pikantni piščanec*
C. Piščanec z bambusom in gobami
D. Mongolsko mešano
E. Suho pečeni piščanec
Petek
A. Gong Bao rakci*
B. Piščanec s česnom
C. Praženi rezanci s čebulo in poprom
D. Ocvrta svinjina
E. Široki riževi rezanci s piščancem

Študentski meniji

1. Spomladanski zavitki
2. Ocvrti chips
5. Ocvrte piščančje kroglice
11.Kislo pekoča juha
12.Zelenjavna juha
13.Juha z bambusom in gobami

21.Pražen riž z zelenjavo
Š21.Pražen polnozrnati riž z zelenjavo
22.Pražen riž s piščancem
23.Pražen riž z govedino
Š23.Pražen polnozrnati riž z govedino
24.Pražen riž z rakci

31.Praženi riževi rezanci z zelenjavo
32.Praženi riževi rezanci s piščancem

41.Rezanci na mongolski način
42.Tajski rezanci*
45.Rezanci na GongBao način*

51.Praženi rezanci z zelenjavo
52.Praženi rezanci s piščancem
53.Praženi rezanci z govedino
Š53.Praženi polnozrnati rezanci z govedino
54.Praženi rezanci z rakci
55.Praženi rezanci s hrustljavim piščancem

61.Mongolsko meso s piščancem
62.Mongolsko meso z govedino
66.Mongolska svinjina

71.Hrustljavi piščanec
72.Hrustljava raca
73.Raca z bambusom in gobami
74.Raca na sečuanski način*

81.Sladko kisli piščanec
Š82.Sladko kisle ribe
83.Pikantni piščanec*
84.Piščanec s čebulo in poprom

91.Gong Bao piščanec*
94.Piščančji chopsui
Š96.Ribe z bambusom in gobami
99.Piščanec s česnom

101.Vegetarijanska jed
102.Tofu z mešano zelenjavo
103.Tofu z rakci

19.Žlikrofi z mesom in zelenjavo
1010.Mešana solata
1011.Solata s piščancem

Meni za dve osebi

A61.Piščanec na vroči plošči

A73.Raca z osmimi zakladov

A82. Jajčevci s tofujem

B11.Suho pečeni piščanec

菜单

011.酸辣汤.sour and spicy soup
013.鸡肉双冬汤.soup with bamboo shoots and mushrooms
014.紫菜汤.seaweed (nori) soup
015.番茄大虾汤.tomato soup with prawns
016.海鲜豆腐汤.beancurd soup with prawns
017.黄瓜鸡蛋汤. soup with eggs and cucumber

前餐

01.凉拌豆腐.marinated bean curd
02.爽口西芹.cold celery
03.凉拌黄瓜.cucumber salad with garlic
04.老醋花生.peanuts with Chinese black vinegar sauce
05.凉拌猪耳朵.cold pig ears
06.卤鸡爪.marinated chicken feet

主菜

021.清炒大白菜.stir-fried Chinese cabbage
022.蒜蓉西兰花.garlic broccoli
023.酸辣土豆片.hot and sour potato
025.干煸芸豆.fried beef with kidney chips
026.老厨白菜.old cook’s special Chinese cabbage
027.香菇油菜.fried baby bok choy with mushroom
028.炒时令菜.fried seasonal vegetables
032.蒜苗炒肉丝.fried pork with garlic sprouts
033.番茄炒蛋.fried eggs with tomato
0A82.铁板茄子豆腐..beancurd with eggplant
0B7.麻婆豆腐.beancurd in Sichuan mapo style
H61.冬瓜排骨汤.pork rib soup with winter melon
H62.干锅辣子鸡.spicy dry chicken
H64.蒜蓉蒸虾.steamed shrimps with garlic
H65.红焖牛肉.braised beef
0B1.水煮牛肉 cooked beef in spicy soup
0B5.孜然羊肉 uyghurs style mutton
0B6.孜然鸡串 fried chicken skewers
061.麻辣鸡 spicy chicken with beer sauce
066.红烧猪手 braised pork knuckle
035.四川盐煎肉 pan-fried salty meat in Sichuan style
0B15.宫保鸡.kong-pao chicken
b4.鱼香肉丝.fish flavoured pork shreds
b14.糖醋里脊.sweet and sour fillet of pork
0b3.椒盐大虾.spiced salty shrimps
00B1.葱爆海参 sea cucumber with green onion
0B2.海鱼(红烧,葱油,干烧,糖醋) sea fish (simmer-fried, fried in oil with green onion, sweet and sour etc.)
H84.酸菜鱼.cooked fish with sour cabbage
H84.醋切鱼.vinegared fish
H86.红烧带鱼.braised beltfish
00B3.葱爆螃蟹 crabs or shrimps with green onion

主食

019.白菜猪肉水饺. dumplings with pork and Chinese cabbage
0019.牛肉大葱水饺. dumplings with beef and green onion
020.素水饺. vegetable dumplings
0041.番茄大虾汤面. noodle soup with tomato and prawns
0042.酸辣牛肉米粉汤. rice noodles in hot sour soup with beef
0043.炸酱面. noodles in zhajiang style
0044.馄炖汤. wonton soup

V primeru alergij in drugih prehranskih intoleranc prosim nas kontaktirate. 015143069