Jedilni list

Predjedi

1.Mesni spomladanski zavitki
2.Zelenjavni spomladanski zavitki
3.Ocvrti chips
4.Ocvrta zelenjava
5.Ocvrte piščančje kroglice
6.Ocvrti rakci
7.Ocvrti krompir
8.Ocvrti lignji

Juhe

11.Kislo pekoča juha
12.Zelenjavna juha
13.Juha z bambusom in gobami
14.Koruzna juha
15.Paradižnikova juha z rakci
16.Juha s tofujem in rakci
17.Kumarična juha z jajci
18.Hundun juha

Glavne jedi

21.Pražen riž z zelenjavo
22.Pražen riž s piščancem
23.Pražen riž z govedino
24.Pražen riž z rakci
25.Pražen riž na yangzhouški način
31.Praženi riževi rezanci z zelenjavo
32.Praženi riževi rezanci s piščancem
33.Praženi riževi rezanci z govedino
34.Praženi riževi rezanci z rakci
35.Praženi riževi rezanci s hrustljavim piščancem
41.Rezanci na mongolski način
42.Tajski rezanci*
43.Pekingški rezanci*
44.Praženi riževi rezanci z bučkami
45.Rezanci na Gong Bao način*
51.Praženi rezanci z zelenjavo
52.Praženi rezanci s piščancem
53.Praženi rezanci z govedino
54.Praženi rezanci z rakci
55.Praženi rezanci s hrustljavim piščancem
61.Mongolsko meso s piščancem
62.Mongolsko meso z govedino
63.Mongolski rakci
64.Mongolsko mešano
65.Mongolski lignji
66.Mongolska svinjina
71.Hrustljavi piščanec
72.Hrustljava raca
73.Raca z bambusom in gobami
74.Raca na sečuanski način*
75.Hrustljavi rakci
76.Hrustljavi lignji
81.Sladko kisli piščanec
82.Sladko kisli raki
83.Pikantni piščanec*
84.Piščanec s čebulo in poprom
85.Govedina s čebulo in poprom
86.Raki s čebulo in poprom
90.Gong Bao svinjina*
91.Gong Bao piščanec*
92.Gong Bao govedina*
93.Gong Bao rakci*
94.Piščančji chopsui
95.Piščanec z bambusom in gobami
96.Raki z bambusom in gobami
97.Govedina z bambusom in gobami
98.Govedina s česnom
99.Piščanec s česnom
100.Pražen krompir s papriko in jajčevci
101.Vegetarijanska jed
102.Tofu z mešano zelenjavo
103.Tofu z rakci
104.Gong Bao Tofu*
19. Žlikrofi s svinjino in kitajskim zeljem
20. Žlikrofi z zelenjavo
019.Goveji žlikrofi
041.Rezanci v paradižnikovi juhi z rakci
042.Riževi rezanci v piščančji juhi
043.Pekinški rezanci z gosto rumeno sojino omako

Specialitete

A61.Piščanec na vroči plošči
A62.Govedina na vroči plošči
A63.Rakci na vroči plošči
A64.Mešano meso na vroči plošči
A65.Lignji na vroči plošči
A66. Svinjina na vroči plošči
A72.Raca na kantonški način
A73.Raca z osmimi zakladov*
A81.Pijani piščanec
A82. Jajčevci s tofujem*
(Pikantni kitajski jajčevci s sojinim tofujem v okusni ostrigovi omaki)
A84.Piščanec s čebulo in poprom na vroči plošči
A85.Govedina s čebulo in poprom na vroči plošči
A86.Raki s čebulo in poprom na vroči plošči
A87.Lignji s čebulo in poprom na vroči plošči
A88.Oslič na vroči plošči
B1.Kuhana govedina v začinjeni gosti juhi*
(Mehko goveje meso v brbotajoči gosti juhi s čilijem)
B2.Sladko kisla riba po šandunško
B3.Rakci v začinjeni soli
B4.Mesni trakci na ribji način*
(Svinjina narezana na tanke dolge koščke (trakove) v omaki iz sladke sojine paste)
B5 . Govedina po ujgursko
B6. Ocvrti piščančji ražnjiči
B7.Mapuo tofu*
(Sechuanska specialiteta – tofu v močno začinjeni čili omaki)
B8.Piščanec s shacha začimbami
(Priljubljena Shacha omaka je narejena iz sojinega olja, čilija, česna, mlade čebulice, gladkega romba in posušenih rakcev, posebej priljubljena pa je na Tajvanu)
B9.Jajčevci na ribji način*
B10.Pečena svinjina na sičuanski način*
B11.Suho pečena govedina*
B12.Piščanec v omaki črne soje
(Piščanec v omaki narejeni iz japonske črne soje, ki je še posebej hranljiva in bogata z nenasičenimi maščobami)
B13.Pekoča omaka osmih zakladov*
B14.Sladko kisla svinjina
B15.Domača Gong Bao piščanec*
B16.Piščanec s curryem
B17.Kitajsko zelje starega mojstra

KOSILO

Ponedeljek
A. Vegetarijanska jed
B. Raca na sečuanski način*
C. Mongolski piščanec
D. Praženi riževi rezanci s hrustljavim piščancem
E. Žlikrofi s svinjino in kitajskim zeljem
Sreda
A. Praženi riževi rezanci z zelenjavo
B. Sladko kisli piščanec
C. Mešano meso s čebulo in poprom
D. Goveji žlikrofi
E. GongBao mešano
Četrtek
A. Tofu z mešano zelenjavo
B. Pikantni piščanec*
C. Mešano meso z bambusom in gobami
D. Mongolsko mešano
E. Hrustljavi piščanec
Petek
A. Gong Bao rakci*
B. Piščanec s česnom
C. Piščanec v omaki črne soje
D. Suho pečena svinjina
E. Rezanci na mongolski način

Študentski meniji

1. Spomladanski zavitki
2. Ocvrti chips
5. Ocvrte piščančje kroglice
11.Kislo pekoča juha
12.Zelenjavna juha
13.Juha z bambusom in gobami

21.Pražen riž z zelenjavo
22.Pražen riž s piščancem
23.Pražen riž z govedino
24.Pražen riž z rakci

31.Praženi riževi rezanci z zelenjavo
32.Praženi riževi rezanci s piščancem
33.Praženi riževi rezanci z govedino
34.Praženi riževi rezanci z rakci

41.Rezanci na mongolski način
42.Tajski rezanci*
43.Pekingški rezanci
44.Rezanci s curryem

51.Praženi rezanci z zelenjavo
52.Praženi rezanci s piščancem
53.Praženi rezanci z govedino
54.Praženi rezanci z rakci

61.Mongolsko meso s piščancem
62.Mongolsko meso z govedino
63.Mongolski rakci
64.Mongolsko mešano
65.Mongolska svinjina

71.Hrustljavi piščanec
72.Hrustljava raca
73.Raca z bambusom in gobami
74.Raca na sečuanski način*
75.Hrustljavi rakci

81.Sladko kisli piščanec
82.Sladko kisli raki
83.Pikantni piščanec*

84.Piščanec s čebulo in poprom
85.Govedina s čebulo in poprom
86.Raki s čebulo in poprom

91.Gong Bao piščanec*
92.Gong Bao govedina*
93.Gong Bao rakci*

94.Piščančji chopsui
95.Piščanec z bambusom in gobami
96.Raki z bambusom in gobami
97.Govedina z bambusom in gobami

98.Govedina s česnom
99.Piščanec s česnom

100.Pražen krompir s papriko in jajčevci
101.Vegetarijanska jed
102.Tofu z mešano zelenjavo
103.Tofu z rakci

19.Žlikrofi z mesom in zelenjavo

Meni za dve osebi

A61.Piščanec na vroči plošči

A73.Raca z osmimi zakladov

A82. Jajčevci s tofujem

B11.Suho pečena govedina

菜单

011.酸辣汤.sour and spicy soup
013.鸡肉双冬汤.soup with bamboo shoots and mushrooms
014.紫菜汤.seaweed (nori) soup
015.番茄大虾汤.tomato soup with prawns
016.海鲜豆腐汤.beancurd soup with prawns
017.黄瓜鸡蛋汤. soup with eggs and cucumber

前餐

01.凉拌豆腐.marinated bean curd
02.炸素春卷.vegetable spring rolls
03.凉拌黄瓜.cucumber salad with garlic
04.老醋花生.peanuts with Chinese black vinegar sauce

青菜

021.清炒大白菜.stir-fried Chinese cabbage
022.豆芽炒肉丝.fried pork soybean sprouts
023.炝拌莲藕.mixed stir-fried lotus root in qiang style
024.酸辣土豆丝.sour and spicy potato chips
025.干煸芸豆.fried beef with kidney chips
026.老厨白菜.old cook’s special Chinese cabbage
027.香菇油菜.fried baby bok choy with mushroom
028.西兰花炒大虾.fried shrimps with broccoli
031.爽口西芹.mixed stir-fried celery in qiang style
032.蒜苗炒肉丝.fried pork with garlic sprouts
033.番茄炒蛋.fried eggs with tomato
034.炝拌豆芽.mixed stir-fried sybean sprouts in qiang style
0A82.铁板茄子豆腐..beancurd with eggplant
0B9.爆炒腰花.stir-fried kidney
0B7.麻婆豆腐.beancurd in Sichuan mapo style
0082.红烧茄子.red cooked eggplant

肉类

0A62.铁板葱爆牛(鸡,虾)hot plate meat with green onions
0A73.八宝鸭子 eight treasures duck
0A86.铁板洋葱胡椒牛(鸡,虾) hot plate meat with onions and black pepper
0B1.水煮牛肉 cooked beef in spicy soup
0B5.孜然羊肉 uyghurs style mutton
0B6.孜然鸡串 fried chicken skewers
061.山东啤酒麻辣鸡 spicy chicken with beer sauce in Shandong style
035.四川盐煎肉 pan-fried salty meat in Sichuan style
0B15.宫保鸡 kong-pao chicken
00B1.葱爆海参 sea cucumber with green onion
0B2.海鱼(红烧,葱油,干烧,糖醋) sea fish (simmer-fried, fried in oil with green onion, sweet and sour etc.)
0B3. 椒盐大虾 spiced salty shrimps
00B3.葱爆螃蟹 crabs or shrimps with green onion

主食

019.白菜猪肉水饺. dumplings with pork and Chinese cabbage
0019.牛肉大葱水饺. dumplings with beef and green onion
020.素水饺. vegetable dumplings
0034.炒米粉(鸡,牛,虾). fried rice noodles with meat
0041.番茄大虾汤面. noodle soup with tomato and prawns
0042.鸡肉米粉汤. rice noodle soup with chicken
0043.炸酱面. noodles in zhajiang style
0044.馄炖汤. wonton soup